Vanaf augustus kan je je make-uptasje vullen met de nieuwste beautyproducten van de Amerikaanse ontwerper Michael Kors, dan lanceert hij zijn beauty-, parfum- en make-upcollectie. Zo schrijft Vogue.

De ontwerper die eerder deze week nog een samenwerking bekend maakte met actrice Halle Berry, hoefde niet ver naar inspiratie te zoeken voor zijn uiteenlopende beautycollecties. "De drie thema's Sporty, Sexy en Glam zijn altijd onderdeel geweest van het Michael Kors DNA, en op een gekke manier is de Michael Kors vrouw dat allemaal, alleen voelt ze het een soms sterker dan het ander. Daarom was het vanzelfsprekend om voor drie totaal verschillende collecties te gaan", vertelt de ontwerper aan Vogue.

Drie emoties

De kleuren van elk thema variëren van nude-taupe tinten in de Sporty-collectie tot donker violet in de Glam-collectie. En aan een verzorgingslijn heeft Kors ook gedacht: van een lichaamscrème tot een glitter olie maar ook een lippenbalsem die de huid voedt en een beetje wit maakt à la de jaren tachtig. "Voor het creëren van de parfums bij elke collectie bleef Kors dicht bij zijn voorliefde voor witte bloemen", dat vertelt Trudi Loren van de parfumafdeling bij Estée Lauder.

Fotograaf Mario Testino zorgt voor de nieuwe campagne waarbij Kors-muze Karmen Pedaru in de drie alter ego's wordt vertaald. (JJ)

Vanaf augustus kan je je make-uptasje vullen met de nieuwste beautyproducten van de Amerikaanse ontwerper Michael Kors, dan lanceert hij zijn beauty-, parfum- en make-upcollectie. Zo schrijft Vogue. De ontwerper die eerder deze week nog een samenwerking bekend maakte met actrice Halle Berry, hoefde niet ver naar inspiratie te zoeken voor zijn uiteenlopende beautycollecties. "De drie thema's Sporty, Sexy en Glam zijn altijd onderdeel geweest van het Michael Kors DNA, en op een gekke manier is de Michael Kors vrouw dat allemaal, alleen voelt ze het een soms sterker dan het ander. Daarom was het vanzelfsprekend om voor drie totaal verschillende collecties te gaan", vertelt de ontwerper aan Vogue. Drie emoties De kleuren van elk thema variëren van nude-taupe tinten in de Sporty-collectie tot donker violet in de Glam-collectie. En aan een verzorgingslijn heeft Kors ook gedacht: van een lichaamscrème tot een glitter olie maar ook een lippenbalsem die de huid voedt en een beetje wit maakt à la de jaren tachtig. "Voor het creëren van de parfums bij elke collectie bleef Kors dicht bij zijn voorliefde voor witte bloemen", dat vertelt Trudi Loren van de parfumafdeling bij Estée Lauder. Fotograaf Mario Testino zorgt voor de nieuwe campagne waarbij Kors-muze Karmen Pedaru in de drie alter ego's wordt vertaald. (JJ)