Beautylabel L'Oréal lanceerde een virtuele spiegel waarbij je de lipsticks en eyeliners kunt testen, zonder er als een clown uit te zien.

De 'Makeup Genius'-applicatie is volgens L'Oréal het perfecte voorbeeld van hoe we vandaag de dag make-up shoppen. 'Try before you buy' is de leuze, waarbij je dankzij de applicatie alle kleurtjes kunt testen voor je ze effectief aankoopt. Op die manier heb je een goed beeld van welke kleuren van lipstick, eyeliner of blush perfect bij je passen.

De applicatie bevat alle cosmetische producten van L'Oréal behalve de foundations, bronzers en het mascara-assortiment. Je kan bijvoorbeeld acht eyeliners testen, waarbij ook de verschillende mogelijkheden worden aangetoond van de eyeliner. Zo kom je te weten of de 'butterfly look' met het lijntje langs je oogleden je staat. Voorlopig is de applicatie enkel te verkrijgen voor iOs. (AB)

Beautylabel L'Oréal lanceerde een virtuele spiegel waarbij je de lipsticks en eyeliners kunt testen, zonder er als een clown uit te zien.De 'Makeup Genius'-applicatie is volgens L'Oréal het perfecte voorbeeld van hoe we vandaag de dag make-up shoppen. 'Try before you buy' is de leuze, waarbij je dankzij de applicatie alle kleurtjes kunt testen voor je ze effectief aankoopt. Op die manier heb je een goed beeld van welke kleuren van lipstick, eyeliner of blush perfect bij je passen.De applicatie bevat alle cosmetische producten van L'Oréal behalve de foundations, bronzers en het mascara-assortiment. Je kan bijvoorbeeld acht eyeliners testen, waarbij ook de verschillende mogelijkheden worden aangetoond van de eyeliner. Zo kom je te weten of de 'butterfly look' met het lijntje langs je oogleden je staat. Voorlopig is de applicatie enkel te verkrijgen voor iOs. (AB)