Na de release van 'All About That Base' kreeg Trainor heel wat positieve reacties, maar niet iedereen was enthousiast. 'No treble' schoot bij heel wat mensen in het verkeerde keelgat. In muziekmetaforen verwijst dit immers naar de hoge, dunne noten. Plaats dat tegenover 'bass' en het kan al snel geïnterpreteerd worden als een afkeer van magere meisjes zonder ronde poep.

Volgens de zangeres moeten we het lied absoluut niet op die manier begrijpen. 'Het nummer gaat om jezelf graag zien en zelfzeker zijn in je eigen lichaam. Dat is de boodschap die ik hoop over te brengen op mensen.'

Ook zij heeft wel eens last van een dipje, maar ze probeert kritiek naast zich neer te leggen. 'Ik zeg altijd tegen mensen die lijden onder kritiek dat ze er zichzelf aan moeten herinneren hoe mooi en speciaal ze zijn. Zeg het luidop, je zal verbaasd zijn hoe goed dat helpt om je zelfvertrouwen op te krikken.' (LP)

Na de release van 'All About That Base' kreeg Trainor heel wat positieve reacties, maar niet iedereen was enthousiast. 'No treble' schoot bij heel wat mensen in het verkeerde keelgat. In muziekmetaforen verwijst dit immers naar de hoge, dunne noten. Plaats dat tegenover 'bass' en het kan al snel geïnterpreteerd worden als een afkeer van magere meisjes zonder ronde poep. Volgens de zangeres moeten we het lied absoluut niet op die manier begrijpen. 'Het nummer gaat om jezelf graag zien en zelfzeker zijn in je eigen lichaam. Dat is de boodschap die ik hoop over te brengen op mensen.' Ook zij heeft wel eens last van een dipje, maar ze probeert kritiek naast zich neer te leggen. 'Ik zeg altijd tegen mensen die lijden onder kritiek dat ze er zichzelf aan moeten herinneren hoe mooi en speciaal ze zijn. Zeg het luidop, je zal verbaasd zijn hoe goed dat helpt om je zelfvertrouwen op te krikken.' (LP)