Altijd onderweg en zelden tijd voor uzelf. Als u 'masks-to-go' op zak heeft, kan u er toch in no time weer stralend uitzien. Al wat u nodig heeft, is even een apart moment.

Cosmeticalabel Lancaster ontwikkelde vijf beautycapsules, elk met hun eigen functie: hydrateren, zuiveren, vitaliseren... De maskers moeten nooit langer dan vijf minuten inwerken en de capsules zijn overal makkelijk mee naar toe te nemen, passen in toilet- of handtas en, niet onbelangrijk voor vrouwen met een drukke agenda, ze komen door de beveiliging van de luchthaven heen.

De "5-minute Flash Beauty masks to-go" liggen vanaf eind september in de parfumerieÃ"n. Een set van 5 x 8 ml kost 27 euro.

Ann Heylens.

Altijd onderweg en zelden tijd voor uzelf. Als u 'masks-to-go' op zak heeft, kan u er toch in no time weer stralend uitzien. Al wat u nodig heeft, is even een apart moment. Cosmeticalabel Lancaster ontwikkelde vijf beautycapsules, elk met hun eigen functie: hydrateren, zuiveren, vitaliseren... De maskers moeten nooit langer dan vijf minuten inwerken en de capsules zijn overal makkelijk mee naar toe te nemen, passen in toilet- of handtas en, niet onbelangrijk voor vrouwen met een drukke agenda, ze komen door de beveiliging van de luchthaven heen. De "5-minute Flash Beauty masks to-go" liggen vanaf eind september in de parfumerieÃ"n. Een set van 5 x 8 ml kost 27 euro. Ann Heylens.