Mascara met stilettohak

Maybelline New York en Sacha lanceren een nieuwe mascara ‘Lash Stiletto’ met bijhorende pumps.

Een elegante tred en een verleidelijke blik dankzij exclusieve stiletto’s van Sacha en mascara van Maybelline. De cosmeticagigant en de Nederlandse schoenenketen sloegen de handen in mekaar en lanceren samen de mascara ‘Lash Stiletto’ met bijhorende pumps. Twee vliegen in één klap voor fashionista’s.

De ‘Lash Stiletto’ is de nieuwste mascara in het aanbod van Maybelline New York. Hij belooft uw wimpers te verlengen, net zoals stiletto’s dat doen met uw benen. Om die belofte kracht bij te zetten, brengt de mascaraspecialist samen met Sacha een originele stiletto op de markt. De pump is geïnspireerd op de vorm van de mascaraverpakking, die het uitzicht heeft van een glanzende, zwarte stilettohak.

Om u helemaal over de streep te trekken, doen Maybelline en Sacha er nog een schepje bovenop. Wie zich een ‘Lash Stiletto’-mascara aanschaft, krijgt in ruil voor het kasticket 50% korting op de schoenen van de unieke collectie. De ‘Lash Stiletto’ is nu in de winkels verkrijgbaar en de schoenenactie loopt van 13 april tot 17 mei.

Annelien Boens

‘Lash Stiletto’-mascara: 13.95 euro / ‘Lash Stiletto by Sacha’: 52.95 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content