Na de vibrerende mascara, is er weer iets nieuws in mascaraland: de één-hand mascara, een soort draaipen die u dus makkelijk met één hand kan bedienen. Het Canadese cosmeticabedrijf Belvada lanceert zijn innovatie- de Mascara Noir-volgende week in Groot-Brittannie.

De manier waarop de mascara-pen is ontworpen, is niet alleen handig, ze voorkomt ook klonters. Want het borsteltje wordt automatisch schoongemaakt wanneer u de pen opendraait. Er kan ook geen lucht bij, zodat de mascara niet uitdroogt en langer 'vers' blijft.

In eerste instantie wordt de Mascara Noir enkel in een aantal schoonheidssalons en via de website van Belvada verkocht. Een mascara-draaipen kost 21,99 euro.

Ann Heylens.

Na de vibrerende mascara, is er weer iets nieuws in mascaraland: de één-hand mascara, een soort draaipen die u dus makkelijk met één hand kan bedienen. Het Canadese cosmeticabedrijf Belvada lanceert zijn innovatie- de Mascara Noir-volgende week in Groot-Brittannie.De manier waarop de mascara-pen is ontworpen, is niet alleen handig, ze voorkomt ook klonters. Want het borsteltje wordt automatisch schoongemaakt wanneer u de pen opendraait. Er kan ook geen lucht bij, zodat de mascara niet uitdroogt en langer 'vers' blijft. In eerste instantie wordt de Mascara Noir enkel in een aantal schoonheidssalons en via de website van Belvada verkocht. Een mascara-draaipen kost 21,99 euro. Ann Heylens.