Marilyn Monroe in nieuwe Chanelcampagne

Chanel is in de archieven gedoken om geluidsopnames van Marilyn Monroe op te snorren voor hun nieuwe campagne voor het legendarische parfum No.5.

Chanel is in de archieven gedoken om geluidsopnames van Marilyn Monroe op te snorren voor hun nieuwe campagne voor het legendarische parfum No.5. Ze mag dan wel al een tijdje onder de groene zoden liggen, Marilyn Monroe spreekt nog iedere dag tot de verbeelding van talloze mannen en vrouwen. Dat weten ook de knappe koppen achter de reclames van Chanel. Dit najaar zal de blonde filmster dan ook het gezicht zijn van de campagne voor de iconische geur Chanel No.5.

Op de vraag wat ze in bed droeg, antwoordde de filmster steevast ‘ik draag enkel Chanel No.5.’ Het Franse merk vond een tijd geleden een ongehoord radiofragment terug waarin Georges Belmont, de toenmalige hoofdredacteur van Marie Claire, en Monroe haar frivole antwoord bespreken. Het fragment is een godsgeschenk voor Chanel die hiermee een erg krachtige campagne kon creëren. Wie wil er immers niet ruiken zoals de felbegeerde Marilyn Monroe.

Naast deze beroemde uitspraak zijn er ook de zwart-wit beelden van Marilyn en haar fles No.5 die genomen werden door fotograaf Ed Feingersh. De beelden zullen gebruikt worden in combinatie met het radiogesprek voor de najaarscampagne van het parfum. In tussentijd kunnen we kijken naar onderstaand filmpje waarin de korte geschiedenis van de Hollywoodster en haar lievelingsgeur uit de doeken wordt gedaan. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content