De beroemde tweeling Marie-Kate en Ashley Olsen brengt samen met cosmeticamerk Sephora een parfum uit. Dat meldt WWD.

Het parfum zal het eerste zijn van het Elizabeth & James label en komt op de markt in maart 2013. Er deden eerder al geruchten de ronde dat Marie-Kate en Ashley zouden samenwerken met Sephora, maar het nieuws werd nu ook bevestigd door Michael McGeever, de vice-president van Sephora.

"We kijken ernaar uit om het moderne perspectief en de modefilosofie van het Elizabeth & James label tot leven te brengen met dit prestigieus parfum", voegt McGeever toe. De zusjes brachten eerder ook al bodylotions uit. (RDM)

De beroemde tweeling Marie-Kate en Ashley Olsen brengt samen met cosmeticamerk Sephora een parfum uit. Dat meldt WWD.Het parfum zal het eerste zijn van het Elizabeth & James label en komt op de markt in maart 2013. Er deden eerder al geruchten de ronde dat Marie-Kate en Ashley zouden samenwerken met Sephora, maar het nieuws werd nu ook bevestigd door Michael McGeever, de vice-president van Sephora. "We kijken ernaar uit om het moderne perspectief en de modefilosofie van het Elizabeth & James label tot leven te brengen met dit prestigieus parfum", voegt McGeever toe. De zusjes brachten eerder ook al bodylotions uit. (RDM)