Marchesa lanceert eerste parfum

© Belga

Er gaat geen editie van de Oscars voorbij zonder een dozijn avondjurken van Marchesa op de rode loper. Nu heeft het modelabel beslist om hun ‘glitter and glamour’ te bottelen in een parfumflesje.

Het Amerikaanse modelabel Marchesa kleedt de meest glamoureuze vrouwen in de wereld en er gaat geen editie van de Oscars voorbij zonder een dozijn avondjurken van Marchesa op de rode loper. Nu heeft het modelabel beslist om hun ‘glitter and glamour’ te bottelen in een parfumflesje.

Sinds de lancering van het modelabel Marchesa in 2004, is er geen Oscarnacht voorbijgegaan zonder Hollywoodsterren die een jurk van Marchesa dragen op de rode loper. Het merk staat bekend voor hun glamoureuze avondjurken. Maar Marchesa wil de collectie nu uitbreiden met een geurtje. Het parfum kreeg de naam ‘Parfume d’Extase’.

“Avondjurken roepen een emotie op en met deze geur willen we diezelfde emotie oproepen”, zegt Georgina Chapman, mede-oprichtster van het modelabel Marchesa, aan WWD. “We wilden geen té zoete geur”, vult Keren Craig, de andere oprichtster van Marchesa, verder aan.

Het parfum bevat bloemblaadjes van een iris, fresia’s en de jonge blaadjes van viooltjes. Het parfum wordt gelanceerd in september en het parfumflesje is erg luxueus. Niet enkel een parfum, maar ook een mooi decoratief stuk voor op jouw schminktafel. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content