Mannenmerk Axe brengt eerste vrouwengeur uit

Heel wat vrouwen bieden online al hoge bedragen voor deze vrouweneditie van Axe Anarchy.

Het mannenmerk Axe lanceert zijn eerste exclusieve vrouwengeur: Axe Anarchy For Her.

Al jaren probeert Axe mannen te helpen bij het verleiden van vrouwen door middel van een onweerstaanbare lichaamsgeur. Maar vandaag maakte het ultieme mannenmerk bekend nu ook vrouwen een duwtje in de rug te geven. De nieuwe en exclusieve vrouwengeur Axe Anarchy For Her wordt uitgebracht als tegenhanger van de Axe Anarchy For Him.

De bedoeling was op zoek te gaan naar een vrouwelijke en verleidelijke geur die een volwaardig complement vormt voor de mannelijke variant. Volgens geurexperts bestaat het aroma van de nieuwe deodorant bodyspray waarvoor alle mannen in zwijm zouden moeten vallen uit een mengeling van bramen- en perenextract, gemengd met het parfum van bloesems, vanille en musk.

Dat Axe een brug bouwt naar het vrouwelijke front komt nochtans niet zo uit de lucht gevallen. Ondanks het feit dat men bij het merk altijd op zoek is gegaan naar geuren om vrouwen te verleiden, dragen ook heel wat vrouwen zelf de verleidelijke mannengeur. Bovendien zijn er onder de fans van Axe op sociale netwerksites steeds meer vertegenwoordigers van het vrouwelijke geslacht én was de vraag naar een vrouwenvariant de laatste jaren aanzienlijk gestegen.

Bij Axe is men dus redelijk zeker van zijn zaak. Om eventuele twijfels weg te nemen over de slaagkans van het nieuwe product, wijst het merk op Nederlands onderzoek waaruit blijkt dat slechts één op de vijf vrouwen zeker is van haar verleidingstechnieken hoewel één op de vier vrouwen aangeeft meer te willen flirten. Axe Anarchy For Her zou deze vrouwen wel eens over de streep kunnen trekken.

Op het wereldwijde web blijkt alvast dat er heel wat vrouwen zitten te popelen voor dit nieuwe product. Want hoewel Axe Anarchy For Her pas vanaf dit voorjaar verkrijgbaar is, worden er al hoge bedragen (250 euro) geboden voor deze geur in primeur. (KG)

Axe Anarchy For Her ligt in België vanaf dit voorjaar in de winkels voor 4,29 euro. De mannengeur Axe Anarchy For Him is nu reeds beschikbaar in een deodorant bodyspray (4,29 euro) en een anti-transpirant (4,79 euro).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content