Tweederde van de mannen geniet wel eens van een wellnessbehandeling. Dat blijkt uit een online rondvraag van Bongo -bekend van de cadeuabonnen- bij meer dan 11.000 respondenten en meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

Sauna, baden, massages en de zonnebank vormen de top vier van favoriete wellnessbehandelingen voor mannen. Ze geven er gemiddeld 75 euro aan uit.

Bovendien blijkt dat verrassend veel vrouwen (67%) mannen die aan wellness doen nog stoer vinden ook.

Dat mannen alsmaar meer bezig zijn met hun uiterlijk is geen nieuws. Gezichtscrèmes zijn onder metroseksuelen al lang geen taboe meer, en ook make up voor mannen komt aan.

Ann Heylens.

Tweederde van de mannen geniet wel eens van een wellnessbehandeling. Dat blijkt uit een online rondvraag van Bongo -bekend van de cadeuabonnen- bij meer dan 11.000 respondenten en meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. Sauna, baden, massages en de zonnebank vormen de top vier van favoriete wellnessbehandelingen voor mannen. Ze geven er gemiddeld 75 euro aan uit.Bovendien blijkt dat verrassend veel vrouwen (67%) mannen die aan wellness doen nog stoer vinden ook. Dat mannen alsmaar meer bezig zijn met hun uiterlijk is geen nieuws. Gezichtscrèmes zijn onder metroseksuelen al lang geen taboe meer, en ook make up voor mannen komt aan.Ann Heylens.