De mode kleurt als een juwelendoos en ook de parfumerie doet haar best. Voor de najaarscollectie Jewels Of The Earth inspireerde Aveda zich op de mooie stenen. Dat resulteerde in vijf oogschaduwtinten (16,97 euro), waaronder het erg mooie Jade.

Ook bij Chanel zitten er mooie juweeltinten in Illusion d'Ombre (28,98 euro), bijzondere oogschaduwcrème die in poeder verandert bij het aanbrengen. "Het is een concentraat van nacré en kleur", zegt kleurentovenaar Peter Philips trots. Eén laag verlicht, meerdere lagen intensifiëren de kleur en de metaalglans. In de show van Fendi gebruikte Philips de tinten Emerveillé en Ebloui.

Sofie Albrecht

Aveda verkrijgbaar in eigen salons, Chanel in de parfumerie.

De mode kleurt als een juwelendoos en ook de parfumerie doet haar best. Voor de najaarscollectie Jewels Of The Earth inspireerde Aveda zich op de mooie stenen. Dat resulteerde in vijf oogschaduwtinten (16,97 euro), waaronder het erg mooie Jade. Ook bij Chanel zitten er mooie juweeltinten in Illusion d'Ombre (28,98 euro), bijzondere oogschaduwcrème die in poeder verandert bij het aanbrengen. "Het is een concentraat van nacré en kleur", zegt kleurentovenaar Peter Philips trots. Eén laag verlicht, meerdere lagen intensifiëren de kleur en de metaalglans. In de show van Fendi gebruikte Philips de tinten Emerveillé en Ebloui. Sofie AlbrechtAveda verkrijgbaar in eigen salons, Chanel in de parfumerie.