Als u graag wil weten hoe make-upartiesten modellen hun perfecte look bezorgen, dan kan u misschien wat van hen opsteken in de "make-uploft" van cosmeticamerk Maybelline. Het mobiele beautycentrum doet van 10 september tot 10 november Antwerpen, Hasselt en Gent aan.

Tijdens een uitgebreide workshop worden de basis make-uptechnieken stap voor stap uitgelegd. U krijgt ook een aantal handige tips & tricks zodat u zichzelf een professionele, urban chic look kan aanmeten.

De make-updeskundigen stellen vier New Yorkse types voor. De Metropolitan met langhoudende make-up is bestemd voor de wereldse, drukbezette vrouw. Wie het graag natuurlijk houdt, kan opteren voor de minerale cosmetica van de Brooklyn-look. Een Bronx is bedoeld voor vrouwen met massa's vrienden en de Soho voor artistieke types.

Inschrijven voor de workshops kan VANAF 25 AUGUSTUS via www.maybelline.be. Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro. Maar daarvoor krijgt u ter plaatse ook een mascara.

Ann Heylens.

Als u graag wil weten hoe make-upartiesten modellen hun perfecte look bezorgen, dan kan u misschien wat van hen opsteken in de "make-uploft" van cosmeticamerk Maybelline. Het mobiele beautycentrum doet van 10 september tot 10 november Antwerpen, Hasselt en Gent aan. Tijdens een uitgebreide workshop worden de basis make-uptechnieken stap voor stap uitgelegd. U krijgt ook een aantal handige tips & tricks zodat u zichzelf een professionele, urban chic look kan aanmeten. De make-updeskundigen stellen vier New Yorkse types voor. De Metropolitan met langhoudende make-up is bestemd voor de wereldse, drukbezette vrouw. Wie het graag natuurlijk houdt, kan opteren voor de minerale cosmetica van de Brooklyn-look. Een Bronx is bedoeld voor vrouwen met massa's vrienden en de Soho voor artistieke types.Inschrijven voor de workshops kan VANAF 25 AUGUSTUS via www.maybelline.be. Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro. Maar daarvoor krijgt u ter plaatse ook een mascara.Ann Heylens.