Na bijna tien jaar is het Franse merk black'Up, gespecialiseerd in cosmetica voor de gekleurde huid, nu ook in BelgiÃ"verkrijgbaar. De producten zijn er in verschillende texturen en bevatten sterke pigmenten, voor een beter effect bij gekleurde vrouwen.

Naast een ruim aanbod aan make-up, heeft het label ook twee verzorgingsgamma's: voor een mat en evenwichtig of gevoed en stevig effect. Ook de lipsticks bevatten verzorgende ingrediÃ"nten, zoals aloÃ"vera en amandelolie. Voor een pittige look, kleur op kleur.

Stefanie Van den Broeck.

black'Up, verkrijgbaar bij 17 filialen van Ici Paris XL, in Brussel en de grote provinciesteden

Na bijna tien jaar is het Franse merk black'Up, gespecialiseerd in cosmetica voor de gekleurde huid, nu ook in BelgiÃ"verkrijgbaar. De producten zijn er in verschillende texturen en bevatten sterke pigmenten, voor een beter effect bij gekleurde vrouwen. Naast een ruim aanbod aan make-up, heeft het label ook twee verzorgingsgamma's: voor een mat en evenwichtig of gevoed en stevig effect. Ook de lipsticks bevatten verzorgende ingrediÃ"nten, zoals aloÃ"vera en amandelolie. Voor een pittige look, kleur op kleur.Stefanie Van den Broeck. black'Up, verkrijgbaar bij 17 filialen van Ici Paris XL, in Brussel en de grote provinciesteden