Make-up idee voor zonnebrildragers

Je weet immers nooit wanneer de zon weer tevoorschijn zal komen.

Opvallend veel zonnebrillen met semi-transparante glazen deze zomer. Leuk voor wie wat langer in iemand’s ogen wil staren, maar let wel dat je make-up aangepast dient te worden.

Wanneer de zon ons eens durft vereren met haar aanwezigheid houden we het liefst te allen tijde onze zonnebril op de neus. Los van het feit dat hij wallen verstopt en onze look net dat tikkeltje glamoureuzer en mysterieuzer maakt, is het belangrijk om te beseffen dat die zonnebril op een gegeven moment ook echt af moet. Je baas zal je kersverse werkattitude met extra swag immers niet appreciëren, neem dat van ons aan. Zorg dus steeds dat je er ook achter je brilglazen perfect uitziet.

Wenkbrauwen komen best een tikje boven je zonnebril uit, en trekken dus mee de aandacht. Epileer dus zeker overtolige haartjes en kleur ze bij waar nodig. Je wimpers krul je dan weer best met een wimperkruller, aangezien mascara je wimpers verlengt en ze anders vuile vlekjes maken op je brilglazen.

Toch is het zonde om veel tijd te steken in je maquillage als die enkel voor collega’s en de bestuurder van de laatste bus bestemd is. Waarom dus niet investeren in een bril met transparante glazen zodat je ogen kunnen knallen? Bij Fendi hebben ze dit in ieder geval goed begrepen.

Tijdens hun SS12 catwalkshow gaven ze de metallictrend een heel andere interpretatie door te werken met bladgoud op de oogleden, wat ook achter een zonnebril een bevreemdend effect gaf. Ideetje voor -we zeggen maar wat- een communiefeest, maar toch iets te opzichtig voor kantoor. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content