De Amerikaanse school Make-up Designory opent een school in Kortrijk voor particulieren en professionals.
MUD had al scholen in California en New York, maar opent nu ook een school in Kortrijk. Zowel particulieren kunnen er terecht voor interessante workshops als professionals die hun opleiding willen aanvullen. De school biedt een uitgebalanceerd aanbod opleidingen en workshops over alle aspecten van make-up.

De school werd geopend voor beperkt publiek op vrijdag 5 oktober, waar er make-up demo's werden gegeven en waar je een kijkje kon nemen hoe de make-up van Beauty & the Beast werd gedaan. Als je zelf ook de school wil bezoeken, kan dat op zaterdag 6 oktober van 12u tot 20u. Je kan er terecht voor make-up demo's en workshops. (RDM)

De Amerikaanse school Make-up Designory opent een school in Kortrijk voor particulieren en professionals. MUD had al scholen in California en New York, maar opent nu ook een school in Kortrijk. Zowel particulieren kunnen er terecht voor interessante workshops als professionals die hun opleiding willen aanvullen. De school biedt een uitgebalanceerd aanbod opleidingen en workshops over alle aspecten van make-up. De school werd geopend voor beperkt publiek op vrijdag 5 oktober, waar er make-up demo's werden gegeven en waar je een kijkje kon nemen hoe de make-up van Beauty & the Beast werd gedaan. Als je zelf ook de school wil bezoeken, kan dat op zaterdag 6 oktober van 12u tot 20u. Je kan er terecht voor make-up demo's en workshops. (RDM)