Make-Up Designory geopend in Gent

© Facebook

De prestigieuze make-up school heeft nu ook een vestiging in Gent.

De prestigieuze school met Amerikaanse roots Make-Up Designory (MUD) heeft een tweede vestiging in België geopend. Na de lancering in Kortrijk enkele maanden geleden, is er ook nu een school in het centrum van Gent open gegaan. Knack Weekend ging een kijkje nemen.

In een prachtig pand – met tuin aan het water – wordt de opening van MUD in Gent gevierd. Bezoekers kunnen er terecht voor een gratis make-up beurt en kunnen ook vanop de eerste rij waarnemen hoe professionele visagisten te werk gaan. De school bestaat uit twee grote zalen en een lounge in de kelder, waar de studenten kunnen ontspannen. Bij MUD kunnen zowel professionele visagisten terecht voor een vervolgopleiding als beginners die wat meer willen bijleren over make-up. Er worden bovendien workshops georganiseerd en je kan er ook producten kopen.

“Per groep nemen we maximum 10-14 mensen aan, zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt. Er zijn zowel starterspakketen als vervolgopleiding voor professionelen. Zo kan je hier ook leren om special effects te creëren voor film en theater”, zegt Gianni van Dort, de managing director.

De prijzen van een lespakket variëren van 210 tot 1050 euro (zonder professionele kit). “De totaalprijs is een pak duurder dan bij andere scholen, maar wij bieden exclusiviteit, kwaliteit en bovendien weet je op voorhand hoeveel het totaalplaatje zal kosten omdat echt alles erin begrepen zit.”

De school is bovendien Qfor-gecertificeerd, erkend door de overheid en biedt de mogelijkheid aan om met KMO-cheques te betalen. Ben je zelf ook geïnteresseerd om lessen te volgen? Meer informatie en prijzen op www.mudstudio.be. (RDM)

MUD Gent: Nederkouter 124, 9000 Gent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content