Ok, de meeste vrouwen zijn te verleiden met een doosje chocolaatjes. Maar deze make-upset van Only You zal op Valentijn ook heel wat vrouwenharten sneller doen slaan.

Wie van plan is om zijn vriendin of vrouw te verrassen op de dag van de liefde kan zich misschien laten leiden door dit ideetje. Het kleurenpalet van Only You bevat maar liefst 8 oogschaduwtinten, 2 glosjes, een dubbel borsteltje en een spiegel. Met dit doosje is je geliefde al klaar voor een fleurige lente. Aangezien het palet slechts 7.95 euro kost, kan er zelfs nog een doosje met chocolaatjes bij. (AB)

Ok, de meeste vrouwen zijn te verleiden met een doosje chocolaatjes. Maar deze make-upset van Only You zal op Valentijn ook heel wat vrouwenharten sneller doen slaan.Wie van plan is om zijn vriendin of vrouw te verrassen op de dag van de liefde kan zich misschien laten leiden door dit ideetje. Het kleurenpalet van Only You bevat maar liefst 8 oogschaduwtinten, 2 glosjes, een dubbel borsteltje en een spiegel. Met dit doosje is je geliefde al klaar voor een fleurige lente. Aangezien het palet slechts 7.95 euro kost, kan er zelfs nog een doosje met chocolaatjes bij. (AB)