De Marilyn Monroe collectie van cosmeticamerk MAC zal vanaf oktober in geselecteerde MAC winkels te koop zijn.

De collectie is de ultieme weerspiegeling van de glamour die zo eigen was aan deze legendarische it-girl. De make-up lijn bestaat uit een felle rode lipstick - wat zou een Marilyn collectie zijn zonder rode lipstick? - oogschaduwkleuren met namen als 'How to Marry', 'Preferred Blonde' en 'Showgirl' en mascara en eyeliner.

Daarnaast vinden we ook blush en een retoucherend poeder terug, samen met een collectie nagellakjes in vier verschillende kleuren gaande van Vintage Vamp tot Flaming Rose. Kortom, alles wat je nodig hebt om de glamourgirl in jezelf naar boven te brengen. De prijzen van de producten variëren van 13 tot 22 euro. (RDM)

De Marilyn Monroe collectie van cosmeticamerk MAC zal vanaf oktober in geselecteerde MAC winkels te koop zijn. De collectie is de ultieme weerspiegeling van de glamour die zo eigen was aan deze legendarische it-girl. De make-up lijn bestaat uit een felle rode lipstick - wat zou een Marilyn collectie zijn zonder rode lipstick? - oogschaduwkleuren met namen als 'How to Marry', 'Preferred Blonde' en 'Showgirl' en mascara en eyeliner. Daarnaast vinden we ook blush en een retoucherend poeder terug, samen met een collectie nagellakjes in vier verschillende kleuren gaande van Vintage Vamp tot Flaming Rose. Kortom, alles wat je nodig hebt om de glamourgirl in jezelf naar boven te brengen. De prijzen van de producten variëren van 13 tot 22 euro. (RDM)