Naar aanleiding van de nieuwe Disneyfilm 'Maleficent', met in de hoofdrol actrice Angelina Jolie, brengt cosmeticamerk MAC een reeks nieuwe producten op de markt. Dat schrijft Women's Wear Daily.

De collectie, speciaal gecreëerd naar aanleiding van de film, bevat elf verschillende make-upproducten. Hoewel het nieuws van de collectie nu al wordt aangekondigd, is het nog niet bekend wanneer de collectie verkrijgbaar zal zijn. De film zelf komt pas op 28 mei in de zalen, dus we vermoeden dat de collectie ook nog wel een tijdje op zich zal laten wachten.

Het verhaal van Maleficent

De film vertelt het verhaal van de heks uit het beroemde Disneysprookje 'Doornroosje' uit 1959. De rol van boze heks wordt in deze nieuwe film ingevuld door niemand minder dan Angelina Jolie, wat ervoor zorgt dat de verwachtingen voor deze film hooggespannen staan.

De prent is geregisseerd door Robert Stromberg, die met deze film zijn regiedebuut maakt. Eerder werkte hij wel al mee aan o.a. 'Alice in Wonderland' en 'Avatar'. Naast Angelina Jolie hebben onder meer ook Elle Fanning, Sam Riley, Juno Temple een rol in de film. (LVR)

Naar aanleiding van de nieuwe Disneyfilm 'Maleficent', met in de hoofdrol actrice Angelina Jolie, brengt cosmeticamerk MAC een reeks nieuwe producten op de markt. Dat schrijft Women's Wear Daily. De collectie, speciaal gecreëerd naar aanleiding van de film, bevat elf verschillende make-upproducten. Hoewel het nieuws van de collectie nu al wordt aangekondigd, is het nog niet bekend wanneer de collectie verkrijgbaar zal zijn. De film zelf komt pas op 28 mei in de zalen, dus we vermoeden dat de collectie ook nog wel een tijdje op zich zal laten wachten. Het verhaal van Maleficent De film vertelt het verhaal van de heks uit het beroemde Disneysprookje 'Doornroosje' uit 1959. De rol van boze heks wordt in deze nieuwe film ingevuld door niemand minder dan Angelina Jolie, wat ervoor zorgt dat de verwachtingen voor deze film hooggespannen staan. De prent is geregisseerd door Robert Stromberg, die met deze film zijn regiedebuut maakt. Eerder werkte hij wel al mee aan o.a. 'Alice in Wonderland' en 'Avatar'. Naast Angelina Jolie hebben onder meer ook Elle Fanning, Sam Riley, Juno Temple een rol in de film. (LVR)