Cosmeticalabel M.A.C. zal voor een vleugje extra magie zorgen, zo zullen de visagisten van het label onder meer dansers, artiesten en hostessen onder handen nemen.

Op het populaire festival in Boom zal cosmeticamerk M.A.C. zorgen voor de make-up van een heel aantal dansers, artiesten en hostessen. Senior make-up artist, Elke Willemen, bedacht drie looks, exclusief voor het festival: Ballerina Fairies, Balloon Fairy en Balloon Girls. Vrolijkheid troef!

Bij de uitwerking van de looks moest vooral rekening gehouden worden met de praktische kant. Zo zullen de artiesten vaak, of toch regelmatig, van kledij moeten wisselen. Hierbij is het belangrijk dat de make-up niet uitloopt en hier moest Elke Willemen rekening mee houden.

Wanneer we de drie looks bekijken, dan vallen meteen de 'felle' kleurtjes op. Voor de ogen gebruikt ze felroze en blauw, de derde look is met verschillende gekleurde bolletjes op het gezicht. Allemaal erg vrolijk en feestelijk, wat in de lijn ligt van de filosofie van het festival. (LVR)

Cosmeticalabel M.A.C. zal voor een vleugje extra magie zorgen, zo zullen de visagisten van het label onder meer dansers, artiesten en hostessen onder handen nemen. Op het populaire festival in Boom zal cosmeticamerk M.A.C. zorgen voor de make-up van een heel aantal dansers, artiesten en hostessen. Senior make-up artist, Elke Willemen, bedacht drie looks, exclusief voor het festival: Ballerina Fairies, Balloon Fairy en Balloon Girls. Vrolijkheid troef! Bij de uitwerking van de looks moest vooral rekening gehouden worden met de praktische kant. Zo zullen de artiesten vaak, of toch regelmatig, van kledij moeten wisselen. Hierbij is het belangrijk dat de make-up niet uitloopt en hier moest Elke Willemen rekening mee houden. Wanneer we de drie looks bekijken, dan vallen meteen de 'felle' kleurtjes op. Voor de ogen gebruikt ze felroze en blauw, de derde look is met verschillende gekleurde bolletjes op het gezicht. Allemaal erg vrolijk en feestelijk, wat in de lijn ligt van de filosofie van het festival. (LVR)