M.A.C Year of the Snake collectie

Naar aanleiding van Chinees Nieuwjaar creëerde cosmeticamerk M.A.C. een limited edition collectie gebaseerd op “het jaar van de slang”.

Cosmeticamerk M.A.C staat bekend om zijn zeer populaire en geliefde limited edition collecties en zag met Chinees nieuwjaar dan ook de kans schoon om er een eigen cosmeticalijn aan te verbinden. The Year Of The Snake is gebaseerd op het meest mysterieuze wezen van de Chinese dierenriem en omvat zwoele kleurtonen en eigenzinnige structuren.

Het is een kleine collectie van vooral nieuwe producten maar voor de M.A.C-addicts is er goed nieuws. Een oude bekende zoals de Shell Pearl beauty powder is er weer bij. Als je een frisse en lichte collectie had verwacht, zit je verkeerd. Deze Year of the Snake collectie heeft alle kenmerken om als echte partycollectie beschouwd te worden door veelvuldig gebruik van mysterieus paars, roze en goudtinten. Shimmering powders en zwoele kleurtonen zijn dé kernwoorden om deze collectie te beschrijven.

Alle producten worden voorzien van een superhip en sexy omhulsel en ook hierbij bleef M.A.C in het slangenthema. Details ten top want zelfs in de lipstick en poeders is er een subtiele reptiel-touch terug te vinden. Zwoel, kleurvol en extra chique. Genoeg redenen om deze collectie bij elke gelegenheid boven te halen. (JJ)

Exclusief verkrijgbaar vanaf midden januari 2013 zolang de voorraad strekt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content