Hayley Williams een kleine nachtegaal noemen zou te veel van het goede zijn; dit tenger ogend meisje heeft een stem als een klok en tekende in 2005 samen met haar band Paramore een contract bij het populaire label Fueled By Ramen waar ook kleppers als Fun., Cobra Starship en Cute Is What We Aim For huizen.

Williams heeft nu haar handtekening onder een ander belangrijk stukje papier mogen zetten: een samenwerking met cosmeticamerk M.a.c. Wie zich Paramores eerste hitsingle Misery Business nog herinnert weet dat we ons mogen verwachten aan oranje oogschaduw en natuurlijke gloss.

De samenwerking met M.a.c komt niet uit de lucht gevallen, zeker niet omdat het cosmeticamerk zich graag schaart achter sterke vrouwen die iets te vertellen hebben. Het kan voor Williams en haar band bovendien ook niet kwaad om extra in de schijnwerpers te staan, te meer omdat de band in april hun nieuwe album op ons loslaat.

Toch is de samenwerking meer dan een slimme marketingzet; M.a.c was namelijk het merk dat Williams aan de make-up kreeg. Voor Paramore's doorbraak in 2007 maakte de frontvrouw zich nooit op. "Fotografen smeekte me om tenminste een beetje lippenbalsem op te doen, maar ik weigerde", aldus de felle roodharige. "Tot ik in een M.a.c-store kwam en een potje oranje oogschaduw oppikte; het begin van het einde. Die oranje oogschaduw maakt nog steeds deel uit van mijn on stage personality."

Roodharigen met een bleke huid (ondergetekende) mogen zich alvast opmaken voor een knallend voorjaar; de Hayley Williams for M.a.c collectie wordt in april in de rekken verwacht. (KS)

Hayley Williams een kleine nachtegaal noemen zou te veel van het goede zijn; dit tenger ogend meisje heeft een stem als een klok en tekende in 2005 samen met haar band Paramore een contract bij het populaire label Fueled By Ramen waar ook kleppers als Fun., Cobra Starship en Cute Is What We Aim For huizen. Williams heeft nu haar handtekening onder een ander belangrijk stukje papier mogen zetten: een samenwerking met cosmeticamerk M.a.c. Wie zich Paramores eerste hitsingle Misery Business nog herinnert weet dat we ons mogen verwachten aan oranje oogschaduw en natuurlijke gloss. De samenwerking met M.a.c komt niet uit de lucht gevallen, zeker niet omdat het cosmeticamerk zich graag schaart achter sterke vrouwen die iets te vertellen hebben. Het kan voor Williams en haar band bovendien ook niet kwaad om extra in de schijnwerpers te staan, te meer omdat de band in april hun nieuwe album op ons loslaat. Toch is de samenwerking meer dan een slimme marketingzet; M.a.c was namelijk het merk dat Williams aan de make-up kreeg. Voor Paramore's doorbraak in 2007 maakte de frontvrouw zich nooit op. "Fotografen smeekte me om tenminste een beetje lippenbalsem op te doen, maar ik weigerde", aldus de felle roodharige. "Tot ik in een M.a.c-store kwam en een potje oranje oogschaduw oppikte; het begin van het einde. Die oranje oogschaduw maakt nog steeds deel uit van mijn on stage personality." Roodharigen met een bleke huid (ondergetekende) mogen zich alvast opmaken voor een knallend voorjaar; de Hayley Williams for M.a.c collectie wordt in april in de rekken verwacht. (KS)