Het Canadese cosmeticabedrijf M.A.C. brengt een nieuwe make-uplijn uit in samenwerking met het Britse merk Liberty of London. Samen gaan ze voor de bohémien-chic look.

De producten zijn leuk verpakt met kleurrijke bloemenprints. Bloemen vormen een steeds wederkerend patroon bij Liberty of London, dat een winkel heeft in Regent Street in Londen. Het assortiment van de nieuwe lijn is uitgebreid: van compactpoeder tot oogschaduwen, lipgloss en lipstick. Er is ook een gelimiteerde collectie van Brits geïnspireerde make-uptasjes, voorzien van de slogan 'M.A.C. Give me Liberty of London'.

De lijn is vanaf april te koop in de M.A.C. winkels in Antwerpen en Brussel.

Ca.L / AK

Het Canadese cosmeticabedrijf M.A.C. brengt een nieuwe make-uplijn uit in samenwerking met het Britse merk Liberty of London. Samen gaan ze voor de bohémien-chic look. De producten zijn leuk verpakt met kleurrijke bloemenprints. Bloemen vormen een steeds wederkerend patroon bij Liberty of London, dat een winkel heeft in Regent Street in Londen. Het assortiment van de nieuwe lijn is uitgebreid: van compactpoeder tot oogschaduwen, lipgloss en lipstick. Er is ook een gelimiteerde collectie van Brits geïnspireerde make-uptasjes, voorzien van de slogan 'M.A.C. Give me Liberty of London'. De lijn is vanaf april te koop in de M.A.C. winkels in Antwerpen en Brussel. Ca.L / AK