M.A.C. lanceert Star Trek collectie (en zo ga je ermee aan de slag!)

Een make-up look creëren die tijd en ruimte overstijgt? M.A.C. Cosmetics helpt je een handje.

M.A.C. lanceert Star Trek collectie (en zo ga je ermee aan de slag!)
© MAC Cosmetics

Er is heel wat veranderd op beautyvlak de laatste jaren. We durven meer, we doen meer en we experimenteren meer, een evolutie die ze bij cosmeticamerk M.A.C. zeker toejuichen. Want hoewel make-up in de eerste plaats nog altijd gebruikt wordt om te corrigeren is het veel leuker om jezelf te schminken omdat je dingen in de verf wil zetten. De curve van je bovenlip met een donkerblauwe lipstick bijvoorbeeld. Of je egale teint laten clashen met rode oogschaduw die je onder én boven je oogleden aanbrengt. Je speelse karakter benadrukken met glitter op je slapen. Bij M.A.C zit men in ieder geval niet om een experimentje verlegen, dat bewees hun vorige grote collectie ter ere van de speelfilm Trolls, waar kleuren die je eerder in een PlayDoh kit gebruikt werden om je gezicht te verfraaien. Met succes.

Deze week ging het cosmeticalabel een kosmisch stapje verder met een heuse Star Trek-lijn. Verwacht je aan veel glitter, intergalactische kleuren en shimmer powders die in 2D perfect zouden kunnen doorgaan voor een planeet in een ander melkwegstelsel.

Geen inspiratie hoe je hiermee aan de slag moet? De visagisten van M.A.C. zijn dit weekend ook aanwezig op het We Can Dance festival – waar het thema dit jaar toepasselijk “de ruimte” is. Ze ontwikkelden vier beautylooks met de Star Trek-producten die festivalgangers aan de M.A.C. stand vakkundig op hun gezicht kunnen laten aanbrengen – om later zelf aan de slag te gaan natuurlijk. (KS)

Bekijk de volledige collectie HIER

M.A.C. lanceert Star Trek collectie (en zo ga je ermee aan de slag!)
© MAC Cosmetics

Hou de Snapchat van Knackweekend dit weekend in ieder geval in de gaten, want ook wij zullen aanwezig zijn op dit buitenaardse festival aan de Vlaamse kust.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content