M.A.C. geeft wenkbrauw de sterrenstatus met Brows Are It

© MAC Cosmetics

Deze collectie bevat alle tools en producten die je nodig hebt om je gezicht te laten omkaderen door mooi gevormde en gevulde wenkbrauwen.

Waar je ze vroeger hooguit voorzag van een ander kleurtje of te lijf ging met een pincet zijn wenkbrauwen uitgegroeid tot één van de belangrijkste facial features van 2016. Had Van Dale een jongereneditie, dan was “brows on fleek” daar sowieso al in opgenomen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat cosmeticamerk M.A.C. een volledige collectie heeft uitgebracht die de wenkbrauw letterlijk in de verf en figuurlijk in de spotlights zet: ‘Brows Are It”.

Het label deed daarvoor beroep op Damone Roberts, de beroemdste wenkbrauwgoeroe ter wereld – hij is zodanig goed in zijn werk dat hij ondertussen zelf een merknaam is geworden en nagellakgigant O.P.I. zelfs een kleur naar hem vernoemde!

Roberts neemt op regelmatige basis de gezichten van Madonna, Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Megan Fox, Channing Tatum, Alicia Keys, Nicki Minaj en Robert Downey Jr. onder zijn vakkundige handen en transporteert die expertise nu naar een eigen productlijn voor M.A.C., het merk waar het voor hem twintig jaar geleden allemaal begon. “Aangezien ik hier begonnen ben als make-up artist heb ik altijd al een plaats in mijn hart gehad voor M.A.C.”, aldus Roberts. “Ik was dan ook bijzonder opgetogen toen ze me vroegen om mee te werken aan hun Brows Are It-collectie. Mijn filosofie is dat ieder gezicht de perfecte omkadering verdient en Brows Are It bevat alle producten en tools – voor alle huidtypes- die daarvoor nodig zijn.”

M.A.C. geeft wenkbrauw de sterrenstatus met Brows Are It
© MAC Cosmetics

EXCLUSIEF: Weekend.be had een interview met Damone Roberts. Hou deze site in de gaten en kom te weten hoe je je wenkbrauwen het beste in vorm krijgt (en houdt)!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content