M.A.C Cosmetics in Knokke feestelijk geopend

© Filip De Smet

Ook Knokke heeft voortaan zijn M.A.C-boetiek. Het merk staat bekend voor zijn catwalkervaring.

Ook Knokke heeft voortaan zijn M.A.C-boetiek. Het Canadese merk, dat staat voor Makeup Art Cosmetics, opende gisteren feestelijk zijn deuren in de mondaine badstad.

Professionele make-upartiestenHet is na Antwerpen, Gent, Brussel en Wijnegem de vijfde MAC-vestiging in ons land. En net als in de andere winkels vindt u er niet alleen een ruim aanbod aan MAC-producten, waaronder een speciale beachcollectie voor de komende twee maanden, maar kan u er ook een make-upsessie boeken. U bent dan absoluut in professionele handen. Want alle make-upartiesten van het merk hebben ook backstage-ervaring bij defilés. M.A.C staat in voor de make-up van zo’n vierhonderd internationale modeshows per jaar en maakte hiermee zijn naam. Ook in de filmwereld wordt vaak een beroep gedaan op M.A.C. In België verzorgde het merk onder meer de make-up van de acteurs van Loft.

Strakke inrichting

De winkel in Knokke kreeg een sobere, strakke inrichting met veel donker hout. Er zijn vier make-upartiesten aan de slag, die ook advies geven terwijl u winkelt. Leuk is dat de boetiek op zondag de deuren open houdt.

Betaalbare luxe

MAC streek nog maar in 2007 neer in België en is nu al een groot succes. “Eigenlijk hebben wij de crisis nauwelijks gevoeld. Onze winkels draaien bijzonder goed”, aldus Brand General Manager Benelux Julie Van Ongevalle aan Knackweekend.be. Het geheim? “Betaalbare luxe”, zo zegt ze. “Dat de prijzen relatief laag zijn komt omdat wij niet adverteren en de verpakking relatief sober houden. Enkel het product telt”.

Ann Heylens.

MAC Store: Kustlaan 41 – 8300 Knokke-Heist
Make-upsessie 1 uur: 60 euro, producten inbegrepen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content