M.A.C brengt kleurrijke collectie ‘Archie’s girls’ uit

M.A.C brengt een nieuwe make up collectie uit, genaamd Archie’s girls. Betty en Veronica, deze twee klinkende meisjesnamen zijn een levendige flashback naar een tijdperk van zoetigheden en onschuld.

M.A.C brengt een nieuwe make up collectie uit, genaamd Archie’s girls. Betty en Veronica, deze twee klinkende meisjesnamen zijn een levendige flashback naar een tijdperk van zoetigheden en onschuld. Hun eeuwige liefdesdriehoek met in de hoofdrol Archie, is legendarisch voorgesteld als tiener met sproetjes en strakke truitjes. Girl-next-door blondine Betty vs. rijke brunette Veronica zijn twee eeuwige rivalen, die nu in twee contrasterende M.A.C kleur collecties ontworpen zijn.

M.A.C is altijd al sterk geweest in collecties brengen met een verhaal in. Met hun nieuwe collectie lijkt het alsof je een figurant speelt in een nieuw stripverhaal. M.A.C verdeelt de collectie in twee hoofdstukken met zeer verschillende verpakkingen. Betty en Veronica hebben beiden 16 producten. Daarnaast zijn er ook nog vijf accessoires in de vorm van borstels, tassen en een spiegeltje. Beide meisjes vormen het gezicht van hun producten.

Liefdesrivalen

Blonde diva Betty krijgt kleuren die je zou kunnen dragen in een zwoele zomer met zwierjurk en een grote zonnebril aan. Veronica’s kleuren zijn paars, rood en fuchsia. Dit zijn kleuren die je zou kunnen dragen als je je zin hebt om je stoute schoenen aan te trekken. Interessant aan deze twee lijnen is de manier waarop de deelcollecties Betty en Veronica hun persoonlijkheden worden weergegeven. Aan de ene kant zijn ze aan het strijden voor de liefde van Archie, maar in feite zijn het stiekem best friends.

In tegenstelling tot Archie hoef jij niet voor Betty of Veronica te kiezen. Beide collecties kan je combineren naargelang in welke mood je bent.

De ‘Archie’s girls’ collectie van Mac is vanaf februari online te koop en vanaf maart in de winkels. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content