Stel al jouw beautyvragen aan de beautyspecialisten van M.A.C.. Er wordt een chatsessie georganiseerd vandaag tussen 16.00u en 19.00u. Je krijgt tips & tricks, advies en de specialisten geven meer uitleg over hoe je de perfecte partylook bij jezelf kan creëren.

Het beautymerk M.A.C. organiseert op 15 november een chatsessie met beautyspecialisten van het label zelf. Tussen 16u en 19u kan je al jouw beautyvragen afvuren op de specialisten via de website van M.A.C. Misschien ben je nog op zoek naar de perfecte partylook voor de eindejaarsfeesten of heb je advies nodig rond het gebruik van een specifiek beautyproduct, dan is deze chatsessie misschien wel iets voor jou.

Je kan de chatsessie volgen op de website www.maccosmetics.be

Stel al jouw beautyvragen aan de beautyspecialisten van M.A.C.. Er wordt een chatsessie georganiseerd vandaag tussen 16.00u en 19.00u. Je krijgt tips & tricks, advies en de specialisten geven meer uitleg over hoe je de perfecte partylook bij jezelf kan creëren. Het beautymerk M.A.C. organiseert op 15 november een chatsessie met beautyspecialisten van het label zelf. Tussen 16u en 19u kan je al jouw beautyvragen afvuren op de specialisten via de website van M.A.C. Misschien ben je nog op zoek naar de perfecte partylook voor de eindejaarsfeesten of heb je advies nodig rond het gebruik van een specifiek beautyproduct, dan is deze chatsessie misschien wel iets voor jou. Je kan de chatsessie volgen op de website www.maccosmetics.be