Louis Vuitton bevestigt eerste geurtje

© ludwig bonnet

Het Franse modehuis werkt samen met de bekende parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud aan zijn eerste geurtje sinds de jaren 80.

Het Franse modehuis Louis Vuitton werkt samen met de bekende parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud aan zijn eerste geurtje sinds de jaren 80. In oktober vorig jaar gonsde het van de geruchten over het eerste geurtje van Louis Vuitton sinds decennia. Het modehuis bevestigt deze roddels nu en zegt hiervoor in zee te gaan met topparfumeur Jacques Cavallier-Belletrud.

Cavallier-Belletrud heeft al heel wat indrukwekkende verwezenlijkingen op zijn palmares staan. Populaire geuren zoals L’Eau d’Issey, Jean Paul Gaultier Classic, Dior Addict en Stella by Stella McCartney kwamen allemaal voort uit zijn hoogontwikkelde reukzin. In 2004 won hij bovendien de Prix Fran├žois Coty Parfumeur.

“Samenwerken met Louis Vuitton is een eer en een plezier”, zegt Cavallier-Belletrud aan de Britse Vogue. “Het is een unieke en spannende ervaring, des te meer omdat ik de waarden van het huis deel: respect voor expertise, vakmanschap en de keuze voor de beste materialen.”

De nieuwe geur zal exclusief worden verkocht via de boetieks van Louis Vuitton. (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content