Liu Jo lanceert allereerste parfum

Het Italiaanse modelabel heeft voor het eerst een parfum gelanceerd en zet daarmee de eerste stappen in de wereld van de geur.

Het Italiaanse modelabel heeft voor het eerst een parfum gelanceerd en zet daarmee de eerste stappen in de wereld van de geur.

Liu Jo heeft voor het eerst een parfum gelanceerd. Het gelijknamige geurtje is een fruitig, Oosters eau de parfum met bloementoetsen. Het bevat patchoeli, jasmijn en ylangylang. Maar ook fruit werd in dit flesje geïntegreerd. Denk aan vruchten als lychee, framboos en mandarijn.

Een zoete geur met een Oosterse tint, speciaal gecreëerd voor de elegante, moderne vrouw die Liu Jo voor ogen heeft. Bovendien is er ook veel aandacht uitgegaan naar de flacon van het parfum, dat moest aansluiten bij de leefwereld van de ‘Liu Jo-vrouw’. Zo is het een vierkantig flesje, afgewerkt met goudkleurige toetsen en een kristallen hangertje aan de dop van het flesje in miniatuur. Ook in de verpakking vinden we dezelfde lavendelkleurige en gouden elementen terug.

Voor de reclamecampagne van dit parfum werd gekozen voor het model Natallia Krauchanka.

Het parfum is verkrijgbaar vanaf 30 ml (45 euro) tot 75 ml( 89 euro). Er zijn ook extra’s in de vorm van body lotion, douchegel en deodorant. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content