Het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde brengt een nieuwe cupmaat uit: de J-cup. Dat schrijft De Standaard.

Twee jaar geleden introduceerde Van de Velde, die we kennen van Marie Jo en Prima Donna, de I-cupmaat. Maar dit bleek onvoldoende en de vraag naar een J-cup, door het gebruik van de pil én veranderende eetgewoonten, steeg. Hierdoor kreeg de Belgische lingerieproducent het idee om een nog grotere cupmaat uit te brengen, waardoor de J-cup het levenslicht zag.

Een decennium geleden was cupmaat B nog de meest gangbare cupmaat voor de meeste vrouwen. Intussen is de omvang van de borsten van de Belgische vrouwen zo toegenomen, dat cupmaat D de meest voorkomende maat is.

De J-cupmaat is verkrijgbaar vanaf januari 2014 binnen het merk Prima Donna. (LVR)

Het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde brengt een nieuwe cupmaat uit: de J-cup. Dat schrijft De Standaard. Twee jaar geleden introduceerde Van de Velde, die we kennen van Marie Jo en Prima Donna, de I-cupmaat. Maar dit bleek onvoldoende en de vraag naar een J-cup, door het gebruik van de pil én veranderende eetgewoonten, steeg. Hierdoor kreeg de Belgische lingerieproducent het idee om een nog grotere cupmaat uit te brengen, waardoor de J-cup het levenslicht zag. Een decennium geleden was cupmaat B nog de meest gangbare cupmaat voor de meeste vrouwen. Intussen is de omvang van de borsten van de Belgische vrouwen zo toegenomen, dat cupmaat D de meest voorkomende maat is. De J-cupmaat is verkrijgbaar vanaf januari 2014 binnen het merk Prima Donna. (LVR)