Zo ouders, zo dochter. Vanessa Paradis is al jarenlang ambassadeur voor Chanel. Ze was ook het gezicht voor de bekende Coco Chanel-geur. Papa Johnny Depp heeft dan weer een contract bij Dior voor Dior Sauvage. Zo verdient de familie een aardig centje bij.

Het nieuws werd, zoals tegenwoordig wel vaker het geval is, aangekondigd via Instagram. No.5 L'Eau is een jongere, vernieuwde variant op de klassieker onder de parfums No.5.

Deze klus volgt op de campagne voor de eyewearlijn van Chanel, die Lily-Rose vorig jaar in de wacht sleepte. Ondertussen timmert ze verder aan haar acteercarrière. Tijdens het Filmfestival van Cannes stelde de jonge actrice de film 'La Danseuse' voor, waarin ze naast Mélanie Thierry en Soko acteert. (LP)

I'm so excited to announce that I am the face of the new Chanel No. 5 L'EAU! ❤ @chanelofficial #newchanel5

Een foto die is geplaatst door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

The Rose of all Roses. Introducing @lilyrose_depp as the new face of N°5 L'EAU, the new N°5. #newchanel5

Een foto die is geplaatst door CHANEL (@chanelofficial) op

Zo ouders, zo dochter. Vanessa Paradis is al jarenlang ambassadeur voor Chanel. Ze was ook het gezicht voor de bekende Coco Chanel-geur. Papa Johnny Depp heeft dan weer een contract bij Dior voor Dior Sauvage. Zo verdient de familie een aardig centje bij.Het nieuws werd, zoals tegenwoordig wel vaker het geval is, aangekondigd via Instagram. No.5 L'Eau is een jongere, vernieuwde variant op de klassieker onder de parfums No.5. Deze klus volgt op de campagne voor de eyewearlijn van Chanel, die Lily-Rose vorig jaar in de wacht sleepte. Ondertussen timmert ze verder aan haar acteercarrière. Tijdens het Filmfestival van Cannes stelde de jonge actrice de film 'La Danseuse' voor, waarin ze naast Mélanie Thierry en Soko acteert. (LP)