Vanaf deze week zijn Lien Langenaeken uit Sint-Truiden en Alessia Amodia uit d'Angleur (nabij Luik) te bewonderen in het straatbeeld als nieuwe Belgische gezichten van Nivea.

Begin deze zomer organiseerde Nivea een grote casting om 'natuurlijke' Belgische schoonheden te vinden tussen 18 en 30 jaar voor de Nivea Visage campagne. Een professionele jury koos uit 500 kandidaten tien Franstalige en tien Nederlandstalige finalistes. Vervolgens was het aan het grote publiek om voor zijn favoriet te stemmen. Zij kozen voor Lien en Alessia.

De Truiense Lien is 19 jaar en studeert voor schoonheidsspecialiste. Met haar deelname aan deze casting hoopt ze haar droom om model te worden te kunnen realiseren. Lien haalde zo'n 2500 stemmen.

De Streekkrant.

Vanaf deze week zijn Lien Langenaeken uit Sint-Truiden en Alessia Amodia uit d'Angleur (nabij Luik) te bewonderen in het straatbeeld als nieuwe Belgische gezichten van Nivea. Begin deze zomer organiseerde Nivea een grote casting om 'natuurlijke' Belgische schoonheden te vinden tussen 18 en 30 jaar voor de Nivea Visage campagne. Een professionele jury koos uit 500 kandidaten tien Franstalige en tien Nederlandstalige finalistes. Vervolgens was het aan het grote publiek om voor zijn favoriet te stemmen. Zij kozen voor Lien en Alessia. De Truiense Lien is 19 jaar en studeert voor schoonheidsspecialiste. Met haar deelname aan deze casting hoopt ze haar droom om model te worden te kunnen realiseren. Lien haalde zo'n 2500 stemmen.De Streekkrant.