Liefde op je nagels: Eva Mouton en Elfi De Bruyn lanceren Valentijnscollectie

Elif De Bruyn © Jens Mollenvanger & tekeningen van Eva Mouton

Eva en Elfi, de twee vrolijkste creatievelingen van Vlaanderen, presenteren een gelimiteerde #lalalalove happy decals collectie: 40 vrolijke icoontjes om je eigen nagels of die van je geliefde mee te versieren.

Liefde is…. je nagels en elkaar versieren. Gepersonaliseerde cadeautjes scoren altijd erg goed met Valentijn en daar hebben Eva Mouton en Elfi De Bruyn handig op ingespeeld. Met hun Valentijnscollectie zorgen ze ervoor dat je al je lievelingsdingen, -dieren en -mensen op je nagels kan plakken.

Liefde op je nagels: Eva Mouton en Elfi De Bruyn lanceren Valentijnscollectie
© –

‘Nail art is een beetje zoals een relatie: je hebt een goede basis nodig om er iets moois van te maken,’ grapt Elfi over de kunst van nail art en de liefde. Ze sloeg de perfect gelakte handen in elkaar met cartoonist Eva Mouton voor de ‘Happy Decal Valentijnscollectie’.

De custom made nail art stickers kunnen dienen als geschenkje voor je geliefde, maar je kan ze evengoed zelf dragen of met een vriendin delen. Op Valentijn mogen we immers ongelimiteerd melig doen en tonen hoe graag we elkaar zien. (LP)

Praktisch

Stuur 2 tot 4 duidelijk foto’s van je favoriete dingen of personen door naar elfi.debruyn@gmail.com en krijg een op maat gemaakt velletje vol favorieten terug van Eva.

Bestellingen kunnen nog tot zondag 25 januari worden doorgegeven.

Een #lalalalove happy decals sheet kost 14 euro voor 40 icoontjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content