Lidl pakt uit met goedkope parfums voor Valentijn

Valentijn is het moment bij uitstek voor bedrijven om met iets nieuws op de proppen te komen. Ook Lidl wil graag een graantje meepikken van het feest van de liefde. De winkelketen stunt met twee erg goedkope parfums voor hem en haar. Kenners merken op dat de geuren wel erg hard lijken op die van Chanel en Hugo Boss.

Valentijn is het moment bij uitstek voor bedrijven om met iets nieuws op de proppen te komen. Ook Lidl wil graag een graantje meepikken van het feest van de liefde. De winkelketen stunt met twee erg goedkope parfums voor hem en haar. Kenners merken op dat de geuren wel erg hard lijken op die van Chanel en Hugo Boss. Op 6 februari liggen er bij Lidl twee goedkope parfums in de rekken. De vrouwengeur ‘Madame Glamour’ en mannengeur ‘G. Bellini X-Bolt’ kosten elk slechts 3,99 euro. De parfums hebben volgens kenners veel weg hebben van de veel duurdere ‘Coco Mademoiselle’ van Chanel en ‘Bottled’ van Hugo Boss.

De sleutelgeuren in het vrouwenparfum zijn citrus, bergamot en jasmijn en de mannengeur koos als topnoten voor citroen, limoen en dragon.

KU Leuven-toxicoloog Jan Tytgat vertelde aan Het Belang van Limburg dat het grote prijsverschil wellicht te verklaren is door het gebruik van synthetische ingrediënten. ‘Als we er gemakshalve van uitgaan dat het effectief een gelijkaardig product is, dan veronderstel ik dat er meer synthetische producten inzitten. Dat maakt het niet slechter of niet gevaarlijk, maar wel goedkoper’, aldus de toxicoloog.

Verkrijgbaar in alle Lidl-filialen in België vanaf 6 februari aan de luttele prijs van 3,99 euro. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content