Libertin Louison stelt nieuwe parfum voor

De Belgische parfumeur Libertin Louison onthult Omniprésence, zijn tiende en nieuwste creatie.

De Belgische parfumeur Libertin Louison onthult Omniprésence, de tiende en nieuwste creatie van zijn label Technique Indiscrète.

Louison Libertin is een van de weinige Belgische neuzen, wordt wel eens beweerd. Hij is geboren en getogen in Antwerpen en studeerde af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten met een specialisatie in couture. Na zijn bijkomende studies voor parfumeur aan de hogeschool Cinquième Sens in Parijs kreeg hij ook het creëren van parfums volledig onder de knie.

Inmiddels zagen negen “Eaux de Parfums” het daglicht, reist zijn merk Technique Indiscrète vandaag de hele wereld rond en hebben vele celebs hun weg naar het atelier al gevonden.

Fruitig

Zijn tiende en nieuwste creatie ‘Omniprésence’ is een heel fruitig parfum met accenten van peer en ananas die voortbouwen op een basis van vanille en muskus. Het flacon is verkrijgbaar in 2 maten: 50ml (65euro) en 100ml (120euro) en is te koop bij Mapp in Brussel.

Louison maakt zijn creaties zelf. Zijn emoties, beïnvloed door zijn reizen, de plaatsen waar hij gewoond heeft of waar hij vandaag leeft, worden telkens weerspiegeld in zijn parfums. Zijn creaties worden hoofdzakelijk verdeeld in nicheparfumerieën en multimerkenboetieks. Naast een gamma aan parfums, kaarsen en zeep brengt Louison ook verschillende soorten thee op de markt. (KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content