LFW: 5 opmerkelijke beautylooks

LFW: 5 opmerkelijke beautylooks
© Instagram

LD

Roze tinten (Holly Fulton Fall/Winter 2015): © Instagram

Vergeet je bronzer tijdens de kille wintermaanden, de look oogt onnatuurlijk en is veel minder subtiel dan deze winter-roze tinten. Voor een naturelle look kunnen de kleuren zowel aangebracht worden op de wangen, neus en lippen.

Koraalrode lippen (Ashish Autumn/Winter 2015): © Reuters

Koraalrode lippenstift is terug van nooit weggeweest. De tijdloze kleur was prominent aanwezig op de runway tijdens de collectie van Ashish. Ook de kapsels waren opmerkelijk: de modellen waren allemaal voorzien van een froufrou met koperachtige tinten.

Eyeliner ge├»nspireerd uit de Sixties (Erdem Autumn/Winter 2015): © Instagram

Een lichte, subtiele zwarte wing, uit veel meer bestond de make-up niet tijdens de Erdem A/W collectie. Ook het haar werd simpel gehouden: een doordeweekse paardenstaart met het haar zijdelings vastgemaakt met een speldje.

Nude look (Burberry Prorsum Autumn/Winter 2015): © Instagram

Genuanceerde smokey eyes, wat groenbruine oogschaduw, en lippen en huid naturel. Zo eenvoudig oogde de make-up voor de Burberry Prorsum najaarscollectie, iets om zeker zelf thuis uit te proberen.

Zwartgeverfde lippen (Giles Fall/Winter 2015): © Instagram

Tijdens de Giles najaarscollectie werden modellen voorzien van pikzwarte lippen en een lichte tint foundation. Om de focus volledig op de lippen te leggen werd zwarte mascara achterwege gelaten.