Lesley-Ann Poppe heeft zich met haar Schoonheidsschool in het Guinness Recordboek geschminkt. Vijf specialisten hebben onder haar begeleiding exact 686 mensen van een make-up voorzien in een tijdspanne van 24 uur. Poppe zelf schminkte niet.

De recordpoging startte vrijdagvoormiddag om 11 uur. Locatie was het Wijnegem Shopping Center die voor de gelegenheid inkom 7 de hele nacht open hield. 24 uur later was de buit binnen. Dat liet ze zelf weten via Twitter. Het vorige record dat in Turkije werd gevestigd klokte af op 531 'make­overs'.

De stunt kaderde in de lancering van Poppes nieuwe boek 'Beauty Bijbel'. (DB)

Lesley-Ann Poppe heeft zich met haar Schoonheidsschool in het Guinness Recordboek geschminkt. Vijf specialisten hebben onder haar begeleiding exact 686 mensen van een make-up voorzien in een tijdspanne van 24 uur. Poppe zelf schminkte niet. De recordpoging startte vrijdagvoormiddag om 11 uur. Locatie was het Wijnegem Shopping Center die voor de gelegenheid inkom 7 de hele nacht open hield. 24 uur later was de buit binnen. Dat liet ze zelf weten via Twitter. Het vorige record dat in Turkije werd gevestigd klokte af op 531 'make­overs'.De stunt kaderde in de lancering van Poppes nieuwe boek 'Beauty Bijbel'. (DB)