Eerder kondigden we al aan dat de Franse actrice het gezicht is van de geur Prada Candy Florale. In het bijhorende reclamefilmpje draagt Léa Seydoux niets anders dan een vleugje parfum.

Steven Meisel is de man achter de campagne voor de nieuwe geur van het Italiaanse label Prada. Hij koos voor sixties geïnspireerde beelden die even zoet zijn als het parfum Prada Candy Florale.

Voor het reclamespotje ging Léa Seydoux helemaal naakt. Maar wie 'La Vie d'Adèle' gezien heeft, zal beamen dat Prada het behoorlijk zedig hield. Bekijk de campagnevideo hieronder. (LP)

Eerder kondigden we al aan dat de Franse actrice het gezicht is van de geur Prada Candy Florale. In het bijhorende reclamefilmpje draagt Léa Seydoux niets anders dan een vleugje parfum. Steven Meisel is de man achter de campagne voor de nieuwe geur van het Italiaanse label Prada. Hij koos voor sixties geïnspireerde beelden die even zoet zijn als het parfum Prada Candy Florale. Voor het reclamespotje ging Léa Seydoux helemaal naakt. Maar wie 'La Vie d'Adèle' gezien heeft, zal beamen dat Prada het behoorlijk zedig hield. Bekijk de campagnevideo hieronder. (LP)