Als we de twitterfeed van Stefano Gabbana mogen geloven dan brengt Italiaans luxemerk Dolce&Gabbana een parfum voor baby's op de markt. De ontwerper tweette een een foto van een abrikooskleurige flacon met bijschrift "per Bambini". Eerder lanceerde het Britse Burberry al een alcoholvrij parfum voor baby's.

Hoewel u misschien niet zinnens bent uw pasgeborene met cologne te besprenkelen kan een babyparfum toch een goede zaak betekenen voor dames met een gevoelige huid of een gevoelige neus. Als het Italiaans ontwerpersduo zijn parfum serieus neemt zal dit "alcohol free scented water" immers heel wat zachter voor de huid zijn en een redelijk subtiele geur hebben.

Als we de twitterfeed van Stefano Gabbana mogen geloven dan brengt Italiaans luxemerk Dolce&Gabbana een parfum voor baby's op de markt. De ontwerper tweette een een foto van een abrikooskleurige flacon met bijschrift "per Bambini". Eerder lanceerde het Britse Burberry al een alcoholvrij parfum voor baby's. Hoewel u misschien niet zinnens bent uw pasgeborene met cologne te besprenkelen kan een babyparfum toch een goede zaak betekenen voor dames met een gevoelige huid of een gevoelige neus. Als het Italiaans ontwerpersduo zijn parfum serieus neemt zal dit "alcohol free scented water" immers heel wat zachter voor de huid zijn en een redelijk subtiele geur hebben.