Het parfum 'The Fame' is in Groot-Brittannië uitgeroepen tot het best verkochte 'celebrityparfum' tijdens de feestdagen. Dat heeft The Fragarance Shop bekendgemaakt.

In Hollywood heeft zowat elke celebrity een eigen geurtje op de markt. Ook Lady Gaga bracht een tijdje geleden een eigen parfum op de markt. Tijdens de kerstinkopen in Groot-Brittannië ging dit parfumflesje het meest over de toonbank.

De Britse winkelketen The Fragrance Shop zegt dat het parfum andere sterrenparfums ver achter zich laat. Op de tweede plaats staat het James Bond parfum '007' , net voor het parfum van Midnight Fantasy. Andere geurtjes in de top 10 zijn onder meer 'Truth or Dare' van Madonna en 'Guilty Pleasures' van de popsensatie Steps. (LVR)

Het parfum 'The Fame' is in Groot-Brittannië uitgeroepen tot het best verkochte 'celebrityparfum' tijdens de feestdagen. Dat heeft The Fragarance Shop bekendgemaakt. In Hollywood heeft zowat elke celebrity een eigen geurtje op de markt. Ook Lady Gaga bracht een tijdje geleden een eigen parfum op de markt. Tijdens de kerstinkopen in Groot-Brittannië ging dit parfumflesje het meest over de toonbank. De Britse winkelketen The Fragrance Shop zegt dat het parfum andere sterrenparfums ver achter zich laat. Op de tweede plaats staat het James Bond parfum '007' , net voor het parfum van Midnight Fantasy. Andere geurtjes in de top 10 zijn onder meer 'Truth or Dare' van Madonna en 'Guilty Pleasures' van de popsensatie Steps. (LVR)