Laat je nagels pimpen in Antwerpse pop-up nailbar

‘Happy Nails’-schrijfster én eeuwige positivo Elfi De Bruyn trekt op 15 en 16 februari richting Antwerpen. Daar bouwt ze de concept store ‘The Public Image’ van Nele Moens om tot een ‘nail art’-walhalla.

Happy Nails’-schrijfster én eeuwige positivo Elfi De Bruyn trekt op 15 en 16 februari richting Antwerpen. Daar bouwt ze de concept store ‘The Public Image’ van Nele Moens om tot een ‘nail art’-walhalla.

Het boek ‘Happy Nails’ is een echt succes en nummer twee is onderweg. Elfi De Bruyn gaat dus drukke tijden tegemoet, nu ze op 15 en 16 februari een Happy Nailbar opent in de concept store The Public Image. De dames hebben een echt menu uitgewerkt met zes designs waaruit je kan kiezen.

Voor een prijsje tovert Elfi je vingers om tot ware kunstwerkjes. Nele en Elfi kunnen rekenen op de hulp van Delphine Schou, de dame achter het Gentse Beauty-Queen. Zij levert de lakjes, tools en accessoires aan. Nail-oholics weten dus wat ze moeten doen: een plekje reserveren, want de plaatsen zijn beperkt. (AB)

Reserveren via nele@thepublicimage.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content