Kylie Minogue lanceert parfum voor mannen

Kylie Minogue brengt in september “Inverse for Men” op de markt.

Kylie Minogue houdt van de mannen in haar leven. En ze betuigt die liefde nu ook met een speciaal voor hen ontwikkeld parfum. “Inverse for Men” komt in september op de markt.

“Deze gelimiteerde editie is een ode aan de mannen in mijn leven, die complexe, kleurrijke karakters hebben”, zo zegt ze. “Veel mannen vroegen mij trouwens al lang wanneer ik eens een parfum voor hen zou maken, en dus heb ik besloten dat te doen.”

Risico
In de parfumwereld is de Australische zangeres niet aan haar proefstuk toe. In september 2006 maakte ze haar debuut met ‘Darling’, een groot succes. Maar dat ze mannen als doelpubliek kiest, is nieuw. “Puur zakelijk is dit natuurlijk een risico, want maar weinig vrouwelijk celebrity’s maken parfum voor mannen”, aldus Steve Mormoris van Coty Beauty, dat het geurtje zal commercialiseren, aan WWD. “Maar Kylie Minogue telt onder haar fans haast evenveel mannen als vrouwen dat dit wel moet lukken. Veel vrouwen gebruiken tegenwoordig trouwens ook mannenparfums”.

Segura
William Baker, stylist en creatief directeur van Minogue, stond in voor de reclamefoto’s, waarop de zangeres samen met Spaans model Andrés Velencoso Segura te zien is. Het zwart-witte beeld toont Minogue leunend op twee mannen. Wie goed kijkt, ziet dat het eigenlijk om één en dezelfde gaat. Segura poseerde één keer in zwart pak, één keer in bloot bovenlijf.

“Inverse for Men” wordt aangeboden in een rechthoekig 50 ml-flesje met metalen dop. Het zal enkel te koop zijn in AustraliÔ, Groot-BrittanniÔ, Duitsland en ook Nederland. Voor echte fans is er dus wel mogelijkheid om het te bemachtigen. Prijs: 30 euro.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content