Het Deense beautymerk Gosh heeft zijn nieuwe Intense Lashes Mascara voorgesteld. De mascara is ongeparfumeerd en bevat geen conserveermiddelen. Met het rode nylonborsteltje bereik je zelfs de allerkleinste wimpers.

Naar aanleiding van de lancering, pakt Gosh uit met een leuke actie.

Tussen 22 september en 4 oktober kan je bij de winkelketen Kruidvat je oude mascara inruilen voor een gratis Gosh mascara. Download hier de bon en ruil je oude mascara (van eender welk merk) in voor de Gosh Velvet Touch. Je geniet bovendien een korting van 25 procent op alle Gosh-producten.

Voor meer informatie: www.kruidvat.be/gosh

Het Deense beautymerk Gosh heeft zijn nieuwe Intense Lashes Mascara voorgesteld. De mascara is ongeparfumeerd en bevat geen conserveermiddelen. Met het rode nylonborsteltje bereik je zelfs de allerkleinste wimpers.Naar aanleiding van de lancering, pakt Gosh uit met een leuke actie. Tussen 22 september en 4 oktober kan je bij de winkelketen Kruidvat je oude mascara inruilen voor een gratis Gosh mascara. Download hier de bon en ruil je oude mascara (van eender welk merk) in voor de Gosh Velvet Touch. Je geniet bovendien een korting van 25 procent op alle Gosh-producten. Voor meer informatie: www.kruidvat.be/gosh