De Australische Vogue heeft de beautyrituelen van Kate Middleton onder de loep genomen en kwam tot enkele verbazende ontdekkingen.

Na een overzicht te geven van welke producten ze gebruikt, werd er ook berekend hoeveel al deze producten op jaarbasis kosten. Het totaalplaatje komt op een goede 30.000 Britse Pond per jaar, een bedrag dat absoluut niet mis is.

De Britse krant Fashion Telegraph heeft daarom een opsomming gegeven van de beautyrituelen in kwestie en hoeveel ze kosten. Op jaarlijkse basis wordt er 4200 £ aan gezichtsbehandelingen, 12.126 £ aan kappersbezoeken en 633 £ aan Bobbi Brown make-up gegeven. Verder besteedt ze ook 818 £ aan gezichtsverzorging, 4315 £ aan mani-en pedicures en 8029 £ aan zonnebankbeurten. Ten slotte blijft er 1300 £ over voor de persoonlijke trainer.

Het is de eerste keer dat deze soort informatie vrijkomt en dat het publiek weet hoeveel geld er exact wordt besteed aan deze zaken. Of er nu nog zal gesproken worden van de natuurlijke schoonheid van Kate is maar de vraag. (RDM)

De Australische Vogue heeft de beautyrituelen van Kate Middleton onder de loep genomen en kwam tot enkele verbazende ontdekkingen. Na een overzicht te geven van welke producten ze gebruikt, werd er ook berekend hoeveel al deze producten op jaarbasis kosten. Het totaalplaatje komt op een goede 30.000 Britse Pond per jaar, een bedrag dat absoluut niet mis is. De Britse krant Fashion Telegraph heeft daarom een opsomming gegeven van de beautyrituelen in kwestie en hoeveel ze kosten. Op jaarlijkse basis wordt er 4200 £ aan gezichtsbehandelingen, 12.126 £ aan kappersbezoeken en 633 £ aan Bobbi Brown make-up gegeven. Verder besteedt ze ook 818 £ aan gezichtsverzorging, 4315 £ aan mani-en pedicures en 8029 £ aan zonnebankbeurten. Ten slotte blijft er 1300 £ over voor de persoonlijke trainer. Het is de eerste keer dat deze soort informatie vrijkomt en dat het publiek weet hoeveel geld er exact wordt besteed aan deze zaken. Of er nu nog zal gesproken worden van de natuurlijke schoonheid van Kate is maar de vraag. (RDM)