Kristen Stewart topless voor parfum Balenciaga

Voor de nieuwe campagne van het parfum ‘Rosabotanica’ van modehuis Balenciaga, is Kristen Stewart te zien met enkel een bloemenkrans om zich heen.

Voor de nieuwe campagne van het parfum ‘Rosabotanica’ van modehuis Balenciaga, is Kristen Stewart te zien met enkel een bloemenkrans om zich heen.

Het Italiaanse modehuis Balenciaga heeft een beeld vrijgegeven van de nieuwe campagne met de Amerikaanse actrice Kristen Stewart voor het parfum ‘Rosabotanica’. Het nieuwe parfum behoort tot dezelfde ‘familie’ als ‘Florabotanica’, waarvan Kristen Stewart ook al het gezicht was. Het is trouwens erg opvallend hoe erg deze nieuwe campagne lijkt op de vorige campagne van ‘Florabotanica’ uit de zomer van 2013. Er wordt dan ook gefluisterd dat het beeld voor de nieuwe campagne van ‘Rosabotanica’, al werd genomen tijdens de shoot van ‘Florabotanica’.

In de nieuwe campagne, die bijna gelijklopend is met de vorige campagne voor ‘Florabotanica’, zien we Kristen Stewart met een kleurrijke bloemenkrans om haar bovenlichaam. Ze draagt geen topje, wat de puurheid van ‘Rosabotanica’ naar voren brengt. De geur van het nieuwe parfum bevat elementen van roze peper, kardemom, cederhout, vijf en patchouli. De geur verschijnt volgende maand op de markt.

Binnenkort is Kristen Stewart ook te zien in een campagne van Chanel, want in december raakte bekend dat de actrice een contract tekende met het Franse modehuis. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content