De actrice blijft nog een tijd één van de gezichten van het modelabel ondanks het vertrek van Nicolas Ghesquiere bij het label. Dat schrijft de Britse Grazia.

Na het vertrek van Nicolas Ghesquiere als creatief leider van Balenciaga, was het afwachten of zijn goede vriendin Kristen Stewart haar samenwerking met het label nog zou verlengen of niet. Ghesquiere koos namelijk voor Stewart als gezicht voor het parfum 'Florabotanica'.

Er werd druk gespeculeerd over Kristen Stewart en er werd gefluisterd dat Alexander Wang, de opvolger van Ghesquiere bij Balenciaga, zou kiezen voor een nieuw gezicht voor het parfum. Wang zou namelijk Liberty Ross in zijn hoofd hebben gehad op Kristen Stewart op te volgen. Een beetje een gevoelige kwestie, aangezien Kristen Stewart een affaire zou gehad hebben met de intussen ex-man van Liberty Ross.

Maar niets bleek minder waar en Kristen blijft, ondanks het vertrek van Ghesquiere, het gezicht van het bloemige parfum van Balenciaga. Dat werd officieel bevestigd. Dat wil ook zeggen dat we Kristen Stewart binnenkort waarschijnlijk zullen zien in een van de kakelverse ontwerpen van Alexander Wang voor Balenciaga. We zijn benieuwd! (LVR)

De actrice blijft nog een tijd één van de gezichten van het modelabel ondanks het vertrek van Nicolas Ghesquiere bij het label. Dat schrijft de Britse Grazia. Na het vertrek van Nicolas Ghesquiere als creatief leider van Balenciaga, was het afwachten of zijn goede vriendin Kristen Stewart haar samenwerking met het label nog zou verlengen of niet. Ghesquiere koos namelijk voor Stewart als gezicht voor het parfum 'Florabotanica'. Er werd druk gespeculeerd over Kristen Stewart en er werd gefluisterd dat Alexander Wang, de opvolger van Ghesquiere bij Balenciaga, zou kiezen voor een nieuw gezicht voor het parfum. Wang zou namelijk Liberty Ross in zijn hoofd hebben gehad op Kristen Stewart op te volgen. Een beetje een gevoelige kwestie, aangezien Kristen Stewart een affaire zou gehad hebben met de intussen ex-man van Liberty Ross. Maar niets bleek minder waar en Kristen blijft, ondanks het vertrek van Ghesquiere, het gezicht van het bloemige parfum van Balenciaga. Dat werd officieel bevestigd. Dat wil ook zeggen dat we Kristen Stewart binnenkort waarschijnlijk zullen zien in een van de kakelverse ontwerpen van Alexander Wang voor Balenciaga. We zijn benieuwd! (LVR)