Volgens Women's Wear Daily bekokstooft men bij Gucci een heuse cosmeticalijn. Voortaan zal u uw Gucci make-uptasje dus ook kunnen voorzien van een Gucci inhoud: het merk zou in samenwerking met P&G Prestige -dat ook de parfums van Gucci verdeelt- tegen 2014 een make-uplijn in de winkelrekken willen hebben.

Het is een logische stap voor het luxemerk dat nu reeds goed scoort met parfums als Gucci en Premiere en zeker geen unicum binnen de modewereld. Andere grote modehuizen als Chanel en Christian Dior laten het beautyminnende publiek al langer watertanden met hun kwaliteitsvolle nagellakken, lipsticks en foundations. Bovendien: elke mascara die Blake Lively promoot MOETEN we hebben! (KS)

Volgens Women's Wear Daily bekokstooft men bij Gucci een heuse cosmeticalijn. Voortaan zal u uw Gucci make-uptasje dus ook kunnen voorzien van een Gucci inhoud: het merk zou in samenwerking met P&G Prestige -dat ook de parfums van Gucci verdeelt- tegen 2014 een make-uplijn in de winkelrekken willen hebben. Het is een logische stap voor het luxemerk dat nu reeds goed scoort met parfums als Gucci en Premiere en zeker geen unicum binnen de modewereld. Andere grote modehuizen als Chanel en Christian Dior laten het beautyminnende publiek al langer watertanden met hun kwaliteitsvolle nagellakken, lipsticks en foundations. Bovendien: elke mascara die Blake Lively promoot MOETEN we hebben! (KS)