Na winkels in Antwerpen en Gent, opent Kiehl's een eerste flagship store in de Belgische hoofdstad. De deuren van de gloednieuwe winkel openen op 4 juli.

Producten van Kiehl's zijn al te koop in Brussel, in de shop-in-shop bij Senteurs d'Ailleurs, maar nu plant het New Yorkse cosmeticamerk een flagshipstore in de stad.

De nieuwe Kiehl's store zal terug te vinden zijn in het hart van Brussel. Het interieur zal de lijn volgen van de andere Kiehl's winkels; neon, gouden kroonluchter, muren uit rode bakstenen en tal van foto's. Je zal er niet enkel producten van het merk kunnen kopen, maar je kan er ook terecht voor advies van professionals. Bovendien kan iedere bezoeker een persoonlijke huidconsultatie vragen, waardoor het makkelijker wordt om de juiste producten te vinden voor de huid.

Kiehl's zag het levenslicht in een apotheek in East-Village in New York in 1851. Vandaag heeft de Amerikaanse beautyketen meer dan 300 winkels over de hele wereld. (LVR)

Na winkels in Antwerpen en Gent, opent Kiehl's een eerste flagship store in de Belgische hoofdstad. De deuren van de gloednieuwe winkel openen op 4 juli. Producten van Kiehl's zijn al te koop in Brussel, in de shop-in-shop bij Senteurs d'Ailleurs, maar nu plant het New Yorkse cosmeticamerk een flagshipstore in de stad. De nieuwe Kiehl's store zal terug te vinden zijn in het hart van Brussel. Het interieur zal de lijn volgen van de andere Kiehl's winkels; neon, gouden kroonluchter, muren uit rode bakstenen en tal van foto's. Je zal er niet enkel producten van het merk kunnen kopen, maar je kan er ook terecht voor advies van professionals. Bovendien kan iedere bezoeker een persoonlijke huidconsultatie vragen, waardoor het makkelijker wordt om de juiste producten te vinden voor de huid. Kiehl's zag het levenslicht in een apotheek in East-Village in New York in 1851. Vandaag heeft de Amerikaanse beautyketen meer dan 300 winkels over de hele wereld. (LVR)